Z Ústí s bodem

sobota 11.9.2010 | Redakce

Z Ústí s bodem Ú s t í  u  V s e t í n a  -  V rámci 6. kola zajížděl celek FK Liptál do nedalekého Ústí. Před utkáním byly oba celky sousedy v tabulce, které od sebe dělily 3 body. Bojovné utkání nevalné divácké kvality se rozhodovalo v závěrech poločasů a svého vítěze nakonec nepoznalo.

 
 

Před utkáním řešili trenéři týmu další komplikace se složením sestavy. Již tak neuvěřitelný seznam marodů se rozrostl o další 2 jména - Aleše Válka a Karla Geržu, kteří se zranili na pátečním předzápasovém tréninku.

Liptál tak musel nastoupit ve značně nekompletní sestavě a na výkonu to bylo znát. Od začátku byl k vidění bojovný fotbal plný nepřesností, ze kterého na konci prvního poločasu vytěžili více domácí. V poslední minutě Šimara neuhlídal domácího útočníka, který se na moment dostal k míči a sťastnou střelou otevřel skóre - 1:0.

Do druhé půlky měli hosté cíl jasný - zlepšit herní projev a otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. První část úkolu se jim podařila, hra se viditelně zlepšila, ale kýžené vyrovnání nepřicházelo. Největší šanci odmítl Kuboš, když nedokázal hlavou dostat míč mezi tři tyče. V posledních minutách zápasu se trenéři rozhodli ke hře o všechno. Do ofenzivních řad se přesunuli Hudcovský a Matějů. Liptál zatlačil svého hostitele na jejich půlku a v 88. minutě se skóre měnilo podruhé. To když Šimara napravil své zaváhání ze prvního poločasu a vyrovnal na konečných 1:1.

Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies