Tři penalty, tři góly, tři body

pondělí 12.4.2010 | Redakce

Tak by se dal ve zkratce charakterizovat nedělní zápas mužů proti mužstvu Prlova. V zápase se kopali celkem tři penalty. Dvě proti Prlovu, jedna proti Liptálu. Liptál tak i díky úspěšnému zakončení pokutových kopů dal tři góly, které mu po dlouhé době pomohly získat tři body.

 
 

Zápas začal na relativně dobrém terénu, který se však postupem času značně zhoršil.

V prvním poločase se hosté ujali vedení, když z první vážné akce bezchybně zakončili rychlý protiútok - 0:1. Naši borci ovšem nesložili zbraně. Pár akcí volajících po gólu v síti Prlova neskončily jen do doby, než se k míči dostal Urban. Jeho průnik do pokutového území Prlova posoudil rozhodčí jako faul na našeho hráče. K penaltě se postavil Řezníček a střelou k tyči vyrovnal na 1:1.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří udeřili již po pár minutách hry. Údajným faulem, který snad viděl pouze rozhodčí v našem pokutovém území, jsme dostali soupeře opět na koně. Přísně nařízenou penaltu s přehledem Prlov proměnil - 1:2. Ale ani tato branka neposlala Liptál do kolen. Při jednom z útoků se dostal k míči Londa a nejlepší domácí jarní střelec všem ukázal proč tomu tak je. Jeho technická střela z hranice velkého vápna zapadla za hostujícího brankáře - 2:2. Střídající Mikel poté dopomohl k fantastickému obratu, když byl ve svém úniku sražen k zemi a druhá domácí penalta byla na světě. Tu s přehledem proměnil Urban - 3:2.

Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies