Remíza s Policí

neděle 31.1.2010 | Redakce

Police - první tým 3.třídy a Liptál - poslední tým okresního přeboru. Z pohledu tabulky sliboval zápas zajímavou podívanou a srovnání.

 
 

Liptál vstoupil do začátku zápasu aktivněji. Vytvářel si brankové příležitosti, ale klid a mnohdy i smůla zabránila Liptálu ke skórování. Fotbalisté Police se jen ojediněle dostávali na dostřel naší branky. Avšak po chybě našich zadáků ve středu hřiště podnikli hráči Police rychlý protiútok a centrovaný míč si do vlastní sítě srazil Kuboš - 1:0. V dobře odehrané první půli se Liptál dočkal vyrovnání. Šimara našel ideálně postaveného Válka a ten prostřelil soupeřova brankáře - 1:1.

Druhý poločas již nebyl z liptálské strany tak dobrý. Přesto šel Liptál do vedení. Střelecké kopačky si pro tentokrát vzal Válek. Dlouhý aut Kuboše do pokutového území Police sklepl hlavou Řezníček a  Válek pěknou střelou umístil míč do brány soupeře - 1:2. Tato branka ovšem Polické nezlomila a soupeř přidal na pohybu a přesnosti. S tím se Liptál nedokázal vyrovnat. Výsledkem jejch snažení bylo pár minut před koncem vyrovnání. Na rohový kop si naběhl zcela nepokrytý jeden z hráčů Police a bez problémů vyrovnal na konečných 2:2.

Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies