Konečně výhra !!!

sobota 23.1.2010 | Redakce

Druhým zápasem pokračoval turnaj ve Valašském Meziříčí. Tentokrát nám los vybral za soupeře fotbalisty Halenkova. Halenkov hraje stejně jako Liptál Okresní přebor, po podzimu mu patří 8. příčka.

 
 

Začátek  zápasu vůbec nenasvědčoval tomu, že by měl Liptál z tohoto duelu vyjít vítězně. Od prvních minut byl Halenkov lepším družstvem a Liptálští fotbalisté se jen těžko dostávali na půlku soupeře. Paradoxně to byl ale Liptál, který šel do vedení. Na půli hřiště vybojoval míč Válek a krásným únikem se dostal až do pokutového území Halenkova, kde byl sražen. S přehledem pískající rozhodčí vše viděl a nařídil pokutový kop. Z něj se nemýlil Urban – 0:1. Gól dodal Liptálu sebevědomí a hra se začínala vyrovnávat. Halenkovu  se ale podařilo záhy odpovědět. Po rohovém kopu si na přední tyč naběhl hráč Halenkova a bylo vyrovnáno – 1:1. Liptál se začal zabydlovat na půlce soupeře čím dál víc, vypracoval si několik slibných šancí, bohužel bez gólového efektu. Před koncem  1.poločasu o sobě dal vědět Londa a chytrou střelou zvýšil na 1:2.

Druhý poločas už byl Liptál lepším mužstvem. Role se vyměnili a teď to byl soupeř, který se jen málokdy dostal před našeho brankáře. Dobře chytající Svoboda byl ovšem proti tomu, aby lovil další míče ze své sítě. A tak Liptál přidal třetí branku. Po pěkné akci se Londa nebál střetu s brankářem a svým druhým gólem v zápase zvýšil na 1:3. Brankové hody završil taktéž svým druhým gólem v zápase náš kapitán Urban. Po přihrávce Londy už neměl problém dát čtvrtou branku Liptálu – 1:4.

Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies