Remíza na úvod

sobota 16.1.2010 | Redakce


V prvním zápase na turnaji změřili své síly naši muži s družstvem Leskovce. Náš soupeř je účastníkem 3.třídy, po podzimu skončil na 8. místě. V tomto zápase trenéři zkoušeli nového hráče - brankáře Ondru Svobodu.

 
 

Od začátku zápasu měli mírně navrch naši borci. Vytvořili si i několik šancí, které ovšem nedokázali proměnit. Zejména šance Londy a Havla volali po gólu. Stará pravda "nedáš dostaneš" se potvrdila i tentokrát. Jeden ze zadáků Leskovce prošel středem hřiště jako nůž máslem a krásnou střelou k tyčce otevřel skóre zápasu na 1:0. Hráči Liptálu se ale nenechali rozhodit a snažili se o vyrovnání. Po faulu na jednoho s našich hráčů se k přímému kopu postavil P.Valchář. Jeho dlouhý centr na zadní tyč vrátil před bránu Kuboš a s chutí hrající Londa vyrovnal na 1:1. 

Do druhého poločasu udělali naši trenéři několik změn. Hra se vyrovnala a nebýt brankáře Svobody, který mimo jiné už v 1.poločase dokazoval, že by mohl být přínosem pro náš celek, mohlo se skóre měnit. Při jednom z útoků soupeře už ale gólu nezabránil. Po naši levé straně unikl hráč Leskovce a se štěstím kopnutý míč přeletěl našeho brankáře - 2:1. Liptál nesložil zbraně a opět se snažil dotáhnout jednobrankový rozdíl. Svůj důraz uplatnil Šimara, když se nebojácně vřítil do pokutového území Leskovce. Soupeři nezbývalo nic jiného než faulovat. Nabídnutou penaltu s přehledem proměnil Hnátek - 2:2. Tento stav už vydržel do konce zápasu.

Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies